
Τo εκκλησάκι βρίσκεται σε ένα λόφο πάνω από τον όρμο του Αγίου Νικολάου.Ταλαιπωρημένο από τον καιρό αλλά ζωντανό και έτοιμο να δεχτεί τους επισκέπτες του.
Η περιοχή είναι πανέμορφη και συνδυάζει τα πάντα. Είναι σχεδόν απίστευτο αλλά το καντήλι του είναι αναμμένο.
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Εκκλησίες Αττικής Νότια Προάστια |
![]() |
![]() |
![]() |
Το 2steps.gr, είναι βιβλιοθήκη που περιέχει επιλεγμένα θέματα. Κάθε μας θέμα περιέχει μια ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα συνοπτικό κείμενο. Η επιλογή και η απόδοση των θεμάτων δεν γίνεται με κριτήριο την ομορφιά, τη χρησιμότητα ή την αποδοχή τους. Όλα τα θέματα, καταγράφουν μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο, εικόνες.
To περιεχόμενο του site μας (εικόνες, σχέδια, πίνακες, κείμενα, φωτογραφίες) ΔΕΝ είναι ελεύθερα προς αντιγραφή και χρήση –για κανένα λόγο– χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση μας. Εναλλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα url (διευθύνσεις) των θεμάτων και των φωτογραφιών μας.
Στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας κάνοντας κλικ στη λέξη email
.