
Μερικές σελίδες Α4 ένα στυλό και ένα αυτοκινητάκι, φτάνουν για να κατασκευάσεις ένα απλό σκηνικό.
Στην 1η και 4η φωτογραφία φαίνεται το αποτέλεσμα. Στην 2η φωτογραφία φαίνεται η σελίδα με το σχέδιο του δρόμου και στην 3η φωτογραφία φαίνεται το στήσιμο του σκηνικού. Η φωτογραφική μηχανή τοποθετήθηκε σε τρίποδο ακριβώς απέναντι.
Οι εφαρμογές που μπορούν να προκύψουν από αυτή την απλή ιδέα είναι απεριόριστες.
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Ιδέες για Φωτογραφίες (How to) |
![]() |
![]() |
![]() |
Το 2steps.gr, είναι βιβλιοθήκη που περιέχει επιλεγμένα θέματα. Κάθε μας θέμα περιέχει μια ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα συνοπτικό κείμενο. Η επιλογή και η απόδοση των θεμάτων δεν γίνεται με κριτήριο την ομορφιά, τη χρησιμότητα ή την αποδοχή τους. Όλα τα θέματα, καταγράφουν μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο, εικόνες.
To περιεχόμενο του site μας (εικόνες, σχέδια, πίνακες, κείμενα, φωτογραφίες) ΔΕΝ είναι ελεύθερα προς αντιγραφή και χρήση –για κανένα λόγο– χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση μας. Εναλλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα url (διευθύνσεις) των θεμάτων και των φωτογραφιών μας.
Στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας κάνοντας κλικ στη λέξη email
.