







Όμορφη και μεγάλη παραλία, που τους καλοκαιρινούς μήνες, θα βρεις τον αναγκαίο χώρο για ένα άνετο και μερικές φορές, ήσυχο μπάνιο.
Η αμμουδιά της, είναι ιδανική και για παιχνίδι και για ξεκούραση. Ο βυθός της, αν και έχει βράχους, είναι βατός για όλες τις ηλικίες και όλες τις ικανότητες.
Βρίσκεται 60 περίπου χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας (Αθηνών - Σουνίου). Η πρόσβαση από την Αττική οδό, είναι μεγαλύτερη (80 χιλιόμετρα).
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Παραλίες Αττικής |
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/05/2020 |
Χάρτης στο σημείο φωτογράφισης |
Καιρός στο σημείο φωτογράφισης |
2steps.gr | Ασφαλής Αγορά: Υποχρεωτικό Email Παράδοσης
Μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών για το θέμα: Παραλία Λεγρενών, Σούνιο, Αττική (Σύνολο:8 Φωτογραφίες) στην τιμή των 0,99 €. Οι φωτογραφίες θα σας παραδοθούν σε ανάλυση 800x533 pixels (αναλογία 3:2) και θα φέρουν το διακριτικό λογότυπο 2steps.gr στην κάτω δεξιά γωνία. Η αποστολή θα γίνει στο email σας εντός 24 ωρών το αργότερο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το email παράδοσης με ακρίβεια, καθώς είναι υποχρεωτικό. Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή, το email σας διαγράφεται άμεσα από τα αρχεία μας.