
Μεγάλη και φιλόξενη παραλία που υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο Χειμώνα – Καλοκαίρι, κυρίως λόγω του πορθμείου για την Ερέτρια.
Η παραλία μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις. Άνετη σε χώρο, με τεράστιο Parking και πολλές υποδομές για καφέ και φαγητό. Εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα που φαίνεται καθαρή και φιλικό έδαφος για κάθε είδους αθλοπαιδιές από ρακέτες μέχρι βόλεϊ.
Όσοι αποφασίσουν να εξερευνήσουν τον βυθό θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μονοτονία. Αντίθετα όσοι επιχειρήσουν να κάνουν τη βόλτα τους me κανό (canoe) ή SUP. θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις.
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Παραλίες Αττικής |
![]() |
![]() |
![]() |
Εξοπλισμός Φωτογράφισης | |
Compact: | Olympus Stylus Tough TG-6 |
Το 2steps.gr, είναι βιβλιοθήκη που περιέχει επιλεγμένα θέματα. Κάθε μας θέμα περιέχει μια ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα συνοπτικό κείμενο. Η επιλογή και η απόδοση των θεμάτων δεν γίνεται με κριτήριο την ομορφιά, τη χρησιμότητα ή την αποδοχή τους. Όλα τα θέματα, καταγράφουν μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο, εικόνες.
To περιεχόμενο του site μας (εικόνες, σχέδια, πίνακες, κείμενα, φωτογραφίες) ΔΕΝ είναι ελεύθερα προς αντιγραφή και χρήση –για κανένα λόγο– χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση μας. Εναλλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα url (διευθύνσεις) των θεμάτων και των φωτογραφιών μας.
Στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας κάνοντας κλικ στη λέξη email
.