
Συνδέσεις και ρωγμές στα μάρμαρα
Ακρόπολη, Αθήνα, Αττική
Μάρτιος 2017
Όλες οι φωτογραφίες είναι από τα σπαράγματα του Αρχαϊκού Ναού του Διονύσου που βρίσκεται κάτω από το ομώνυμο αρχαίο θέατρο στη νότια πλαγιά της Ακρόπολης.
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Αρχαιολογικοί Χώροι |
![]() |
![]() |
![]() |
Εξοπλισμός Φωτογράφισης | |
Σώμα dSLR: | NIKON d90 |
Φακός: | Nikon AF-S DX Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G ED-IF |
Το 2steps.gr, είναι βιβλιοθήκη που περιέχει επιλεγμένα θέματα. Κάθε μας θέμα περιέχει μια ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα συνοπτικό κείμενο. Η επιλογή και η απόδοση των θεμάτων δεν γίνεται με κριτήριο την ομορφιά, τη χρησιμότητα ή την αποδοχή τους. Όλα τα θέματα, καταγράφουν μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο, εικόνες.
To περιεχόμενο του site μας (εικόνες, σχέδια, πίνακες, κείμενα, φωτογραφίες) ΔΕΝ είναι ελεύθερα προς αντιγραφή και χρήση –για κανένα λόγο– χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση μας. Εναλλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα url (διευθύνσεις) των θεμάτων και των φωτογραφιών μας.
Στείλτε μας τις παρατηρήσεις σας κάνοντας κλικ στη λέξη email
.